De Purísima y oro
La emBoscada

Si los obispos piden adelanto electoral, este Blog se une a la campaña de
Wayoming y pide el adelanto del juicio final como solución definitiva a la crisis
¡No más parches!

Monday, October 10, 2011

Pillín, Pillín

 Para que usted vea que respeto su lengua (quiero decir su idioma), que me gusta y que la entiendo, espero que no se moleste si catalanizo un poco a los del PER.

 

De la insídia i de Duranhttp://in.directe.cat/alfons-lopez-tena/blog/5473/de-la-insidia-i-de-duran


Etiquetes
El Sr. Duran i Lleida ha escrit avui la seva carta setmanal als militants d'Unió, referint-se a la presumpta falsificadora, i presumpta delinqüent segons l’article 403 del Codi Penal, la Sra. Ortega:

'Tu no has falsificat cap document públic, ni tan sols un document privat, i tampoc ets l’autora d’un error d’un document privat. No és el mateix un error en un currículum que, per exemple, que un notari deixi en blanc uns fulls del seu protocol, i ja m’entens de què t’estic parlant.'

Evidentment que no és igual, com no és igual la presumpta actuació de la Sra. Ortega a què el secretari general d’un partit polític sigui un corrupte, cobri comissions, vengui esmenes de lleis a grups d’interès, premiï amb càrrecs públics les seves amants i ex-amants, i dediqui diners públics a finançar la seva vida sexual, variada i extensa, i ja m’entens de què t’estic parlant, oi sr Duran?

És evident que ni el Sr. Duran es refereix a mi quan diu 'un notari', ni jo em refereixo a ell quan dic 'el secretari general d’un partit polític', però en la hipòtesi que el Sr. Duran es refereixi a mi, cap problema: que el seu grup parlamentari proposi una comissió d’investigació sobre les insídies que insinua, i també sobre la presumpta falsificadora Sra. Ortega. Solidaritat Catalana per la Independència s’unirà a la petició de totes dues.

No comments: